פנקייק שוודי
המתכון השוודי פנקייק מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חלב, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. מתכונים דומים: פנקייק שוודי, פנקייק שוודי, ו פנקייק שוודי.
הוראות
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת nonstick 10 אינץ'.
מערבבים את הקמח, חלב, ביצים, חמאה מומסת, וניל ומלח בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מחממים התנור ל 200 מעלות. חם את אותו מחבת על חום בינוני עד טיפת מים מקפץ ולוהט.
מוסיפים 1 כפית חמאה; פונים למעייל את המחבת עם חמאה מומסת.
יוצקים בבלילה 1/3 כוס scant במהירות לסובב את המחבת כדי מעיל באופן שווה את התחתונה. מבשלים עד פנקייק קובע, 1 עד 1 1/2 דקות. באמצעות מרית גומי, בזהירות להרים את הפנקייק על ידי הקצוות ולהפוך; לבשל עד מוזהב קלות בצד השני, 15 עד 30 שניות.
העברה לצלחת; להתחמם בתנור בעת ביצוע האחרים. חזור עם שאר החמאה והבלילה כדי להפוך על 12 פנקייק. אם פנקייק נראה עבה מדי, רזה הבלילה מעט עם מים חמים. מקפלים או מגלגלים ומגישים עם סוכר, סירופ ופירות טריים.