פנקייק שוקולד חם נטול גלוטן, ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו וניל, קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, רוטב פאדג'חם, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים למעט תוספות עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים מחבת nonstick ל 191°. או 12 אינץ ' מחבת מעל חום בינוני גבוה. (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מברשת עם שמן צמחי במידת הצורך או לרסס עם ספריי בישול לפני חימום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
4
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 בלילת כוס על מחבת חמה. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד תוסס על גבי ויבש סביב הקצוות. הפעל; לבשל בצד השני עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
טפטוף פנקייק עם סירופ בטעם שוקולד; העליון עם קצפת.