פנקייק שורש סלרי-תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה תפוח ירוק
פנקייק שורש תפוח אדמה סלרי עם שמנת חמוצה תפוח ירוק עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 329 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, שורש סלרי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלרי - מרק שורש עם בייקון ותפוח ירוק, אסקרול עם תפוח ירוק, שורש סלרי, פקאן קלוי & כחול C, ו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל.
הוראות
קו 2 חוט מתלים עם מגבות נייר. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת או דיסק רטוש של מעבד מזון, לגרר את תפוחי האדמה ואת הבצל. עבודה על קערה קטנה, לסחוט את הנוזל מתוך תפוחי אדמה ובצל ולהעביר את הירקות מגורד לקערה בינונית.
תן לנוזל לעמוד במשך 1 דקה, ואז לשפוך אותו, משאיר את עמילן תפוחי האדמה בתחתית. לגרד את העמילן לתוך קרעי תפוחי האדמה. מגררים את שורש הסלרי ומוסיפים אותו לתפוחי האדמה יחד עם הביצים, הקמח והמלח.
בכל אחד מחבתות nonstick גדול 2, חום 1/4 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. עבור כל פנקייק, להוסיף scant 1/4 כוס הבלילה למחבת ולשטח מעט; אתה צריך להיות מסוגל להתאים 8 פנקייק בכל מחבת. מבשלים את הפנקייק על חום גבוה בינוני עד זהב פריך, על 3 דקות לכל צד.
העברה מוכנה מתלים תיל לנקז.
בינתיים, לגרר את התפוח כולו לסחוט עד יבש; להעביר אותו לקערה קטנה. מערבבים את השמנת החמוצה. כפית את שמנת חמוצה על פנקייק, מקשטים עם פרוסות תפוח ומגישים.