פנקייק תות-יוגורט (קמח מחיטה מלאה לבן)
פנקייק יוגורט תות (קמח מחיטה מלאה לבן) עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לאפייה, יוגורט תות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות מקדמיה שוקולד לבן שערורייתיות (קמח מחיטה מלאה לבן), פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייקים הכי בריאים שאי פעם הכנתי}, ו עוגת גזר (קמח מחיטה מלאה לבן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת חום או מחבת מעל חום בינוני גבוה (375°F).
מברשת עם שמן צמחי במידת הצורך (או לרסס עם ספריי בישול לפני חימום).
בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש. בקערה בינונית, להכות ביצים, יוגורט וניל, מים ושמן עם מקצף עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת ביצה בבת אחת לתוך תערובת קמח; מערבבים עד רטוב.
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה מכוס או כד על מחבת חמה. מבשלים פנקייק 1 עד 2 דקות או עד תוסס על גבי, נפוח ויבש סביב הקצוות. Turn; לבשל צדדים אחרים 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב.
למעלה כל מנה (2 פנקייק) עם 1/4 כוס פרוס תותים ו 1 עד 2 כפות יוגורט תות.