פנקייק תות עם סירופ של אמא קלי
פנקייק תות עם הסירופ של אמא קלי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פנקייק פקאן חמאה עם סירופ של אמא קלי, פנקייק חלב חמאה תות עם סירופ נוטלה, ו פנקייק תות עם סירופ גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 3/4 כוס מים, סוכר חום ומלח לסיר בינוני על חום בינוני. להביא את התערובת לרתיחה ומערבבים עד הסוכר מתמוסס.
בואו להתבשל במשך 25 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
הפוך את הפנקייקים: מחממים התנור ל 200 מעלות F.
לטאטא את הקמח, סוכר מגורען, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה.
מוסיפים את חלב החמאה, הביצים ומקוררים חמאה מומסת לקערה שנייה ולטפטף לשלב.
הפוך היטב במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את התערובת הרטובה. מערבבים עם מרית גומי עד רק בשילוב. אל תערבבי יותר מדי או שתגמרי עם פנקייקים קשים ולעיסים!
מחממים מחבת חשמלית גדולה או מחבת לא דביקה על חום בינוני.
מוסיפים כמה טיפות של שמן צמחי וטפיחה של חמאה. לאחר שהחמאה נמסה, נגב את המחבת במגבת נייר. מצקת על 1/4 גביע הבלילה על המחבת עבור כל פנקייק.
מניחים קומץ קטן של תותים פרוסים על גבי פנקייק. מבשלים עד הבועות מתחילים להתפוצץ על פני השטח, על 3 דקות, ואז להעיף ולבשל עד הצד השני הוא חום זהוב נחמד, על 2 דקות יותר. חזור עם הבלילה הנותרת; שים את הפנקייקים המוגמרים על מגש הסדין וחמם בתנור בסיום.
מסדרים את הפנקייקים על צלחות בודדות ומגישים עם הסירופ.