פנקייק תנור גרמני
המתכון פנקייק תנור גרמני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו חלב, פירות, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טוגנים בסגנון גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני בתנור, ו פנקייק גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. אם יש לך תנור הסעה, להגדיר אותו ב425 (פנקייק לעלות אפילו גבוה יותר על הגדרת הסעה).
בקערה גדולה, להכות קלות את הביצים עם מקצף או מזלג. מערבבים בחלב, חמאה מומסת, מלח וסוכר.
מוסיף את הקמח לתערובת הביצה, כפית גדולה בכל פעם כפי שאתה ממשיך לטאטא. היזהר לא לערבב יתר על המידה, כדי לשמור על הפנקייק אור ורך.
קל לרסס מחבת 9"-11" תנור בטוח עם ספריי בישול.
יוצקים את הבלילה למחבת מחוממת (זה יניב פנקייק חום זהוב יותר, נפוח).
אופים 12-18 דקות, רק עד הקצוות הם זהובים. תבדוק את הפנקייק שלך בסימן של 12 דקות. למעלה עם פירות טריים קצפת רק לפני ההגשה.