פנקייק תפוח תינוק הולנדי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחים של סבתא סמית, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פנקייק תינוק תפוח מוקרם הולנדי, A לחורף: Apple & Spice Dutch Baby Pankake, ו תפוח הולנדי פנקייק תינוק עם קמח Einkorn נבט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. בבלנדר, חצי תהליך וחצי, ביצים, וניל 2 כף. חמאה עד חלקה. תערובת בקמח, מלח ו 1/4 כפית. קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת nonstick 10 אינץ', מערבבים את החמאה והקינמון הנותרים עם סוכר חום ומיץ לימון. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב. מערבבים תפוחים, להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רכים ונוזל התעבה, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
יוצקים את הבלילה מבלנדר על תערובת תפוחים; מפזרים אגוזים,אם תרצה.