פנקייק תפוח התינוק ההולנדי
פנקייק תפוח תינוק הולנדי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחים של סבתא סמית, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פנקייק תינוק תפוח מוקרם הולנדי, A לחורף: Apple & Spice Dutch Baby Pankake, ו תפוח הולנדי פנקייק תינוק עם קמח Einkorn נבט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בבלנדר, חצי תהליך וחצי, ביצים, וניל 2 כף. חמאה עד חלקה. תערובת בקמח, מלח ו 1/4 כפית. קינמון.
במחבת nonstick 10 אינץ', מערבבים את החמאה והקינמון הנותרים עם סוכר חום ומיץ לימון. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב. מערבבים תפוחים, להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רכים ונוזל התעבה, כ 7 דקות.
יוצקים את הבלילה מבלנדר על תערובת תפוחים; מפזרים אגוזים,אם תרצה.
אופים עד סט העליון הוא זהב, 25 עד 30 דקות.
מפזרים סוכר ' ממתקים, אם תרצה בכך.