פנקייק תפוח מחיטה מלאה
פנקייק תפוחים מחיטה מלאה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, חלב דל שומן, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. מתכונים דומים: פנקייק תפוח מחיטה מלאה, פנקייק מחיטה מלאה טבעוני, ו פנקייק תפוח תבלין מחיטה מלאה.
הוראות
שים את התפוח בקערה בטוחה במיקרוגל ומכסה בחוזקה עם ניילון נצמד; מיקרוגל על גבוה עד שהתרכך, על 2 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא את הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא את החמאה, חלב דל שומן, ביצים ודבש, ואז לאט להוסיף את החומרים יבשים, ערבוב עד רק בשילוב.
מחממים מחבת או מחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני. כפית 1/4 גביע הבלילה על המחבת עבור כל פנקייק ומפזרים כל עם תפוח, ואז לטפטף קצת יותר הבלילה על התפוח. מבשלים עד צמרות תוסס ואת הקצוות יבשים, על 2 דקות. להעיף ולבשל עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר. שמור את הפנקייקים חמים על תבנית אפייה בתנור בזמן ביצוע השאר.
מניחים 2 פנקייק על כל צלחת.
מתכון מותאם מספרו של אלי קריגר, כל כך קל: מתכונים בריאים ועסיסיים לכל ארוחה בשבוע (Wiley)