פנקייק תפוח עם חמאת קינמון
פנקייק תפוח עם חמאת קינמון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 22 מנות. עם 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פנקייק תפוח ואוכמניות עם חמאת קינמון וסירופ, פנקייק קינמון תפוח מלא עם סירופ קינמון, ו פנקייק תפוח קינמון.
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את כל החומרים בקערה קטנה עד מעורבב.
מערבבים מיץ לימון לקלף בקערה. תפוחים מגורדים גס לקערה, זורק מעיל עם מיץ.
לטאטא קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. הפוך היטב במרכז מרכיבים יבשים.
לטאטא בחלב, ביצים, ו 1/4 כוס חמאה מומסת עד חלקה. מערבבים בתערובת תפוחים. לכסות ולתת הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
מניחים תבנית אפייה בתנור.
חום כבד לא מקל גדול מחבת או מחבת על חום בינוני-גבוה 1 דקה.
מברשת מחבת עם כמה הנותרים 1/4 כוס חמאה מומסת. עבור כל פנקייק, טיפה 1 כף גדושה הבלילה על מחבת, מרווחים פנקייק בנפרד. מבשלים עד הזהב על התחתונה בועות להתחיל ליצור על פני השטח, על 3 דקות. הפוך פנקייק מעל. מבשלים עד הזהב בתחתית, על 2 דקות יותר.
מעבירים פנקייק לתבנית אפייה בתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה שנותרה, צחצוח מחבת עם חמאה לפני כל אצווה של פנקייק.
סדר פנקייק על צלחות. מעל כל אחד עם מנה של חמאת קינמון ומגישים.