פנקייק תפוחי אדמה איטלקי
צריך מנה עיקרית צמחונית? פנקייק תפוחי אדמה איטלקי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 1. זה מושלם עבור חנוכה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם קמח, ביצה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פנקייק איטלקי דאנקרס, מתאבנים לפנקייק תפוחי אדמה, ו פנקייק תפוחי אדמה פרמזן.
הוראות
שוטפים תפוחי אדמה מגורדים במים קרים; מסננים היטב. בקערה שלבו תפוח אדמה, בצל, קמח, ביצה, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל. במחבת מחממים שמן; מוסיפים תערובת תפוחי אדמה. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 5-7 דקות או עד להזהבה. הפעל; מפזרים גבינה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 5 דקות יותר.