פנקייק תפוחי אדמה מקסיקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פנקייק תפוחי אדמה מקסיקני. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 150 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, תמהיל תיבול טאקו, ממרח אבוקדו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פנקייק שוקולד מקסיקני עם Dulce de Leche, צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר), ו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה) (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה מגורדים דק לתוך קערה בינונית.
מוסיפים תערובת תיבול טאקו; מערבבים לשלב.
חום 12 אינץ ' (רצוי ברזל יצוק) מחבת על חום בינוני.
להוסיף שמן; להפוך מחבת מעיל.
בצורת תערובת תפוחי אדמה לתוך 4 קציצות. לסחוט לחות עודפת בין האצבעות; מקום במחבת. עם פנקייק טרנר, לחץ על כל פנקייק. מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר מחבת; מקום 2 פנקייק על כל צלחת הגשה. כיסוי כדי להתחמם.
כדי לחלוט ביצים, למלא סיר 2 ליטר עם כמה סנטימטרים של מים התזה של חומץ לבן.
חום רק תחת רתיחה (לא צריך להיות בועות בכל רחבי התחתון ובתוך סיר אבל לא בועות עולה על פני השטח). לשבור ביצה 1 לתוך צלחת קטנה. באמצעות מרית או כף עץ, לעשות מערבולת במים. בזהירות להחליק ביצה למרכז מערבולת. לבשל ביצה 3 עד 5 דקות או עד ביצה היא כל לבן מתנדנד רק קצת.
הסר ביצה עם כפית מחוררת; מניחים על צלחת. חזור עם שאר הביצים.
כף 1 כף ממרח אבוקדו על כל פנקייק. למעלה כל אחד עם ביצה עלומה 1.
מפזרים צמרות עם מלח, פלפל וכוסברה קרועה.