קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות14
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה פריך מסורתי

פנקייק תפוחי אדמה פריך מסורתי

הוראות

1
מניחים יחד במסננת או מגבת תה בסדר ולסחוט את כל המים על קערה. עמילן תפוחי אדמה להתיישב לתחתית; שמור את זה אחרי שיש לך בזהירות שפכו את המים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיהפומפיה
2
מערבבים את תפוחי האדמה ואת הבצל עם עמילן תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תהתה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את הבצל הירוק, ביצה, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מחממים מחבת מחבת או מעיל ללא מקל עם סרט דק של שמן צמחי. קח על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה בכף היד שלך לשטח כמיטב יכולתך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מניחים את תערובת תפוחי האדמה על המחבת, שטוח עם מרית גדולה, ומטגנים במשך כמה דקות עד הזהב. תהפכו את הפנקייק ותשחימו את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להסיר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מגישים באופן מיידי. אתה יכול גם להקפיא את פנקייק תפוחי אדמה פריך אותם בתנור 350 מעלות במועד מאוחר יותר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
וריאציה: אם אתה רוצה פנקייק מסורתי ועבה יותר, אתה יכול להוסיף ביצה נוספת בתוספת 1/3 כוס של ארוחת מצה לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf