Foodiez
מתכונים
מגזין
קושי
קשה
מוכן ב
45 דק.
מנות
20
ציון בריאות
14
בלי גלוטן
בלי לקטוז
צמחוני
דיאטות
ללא גלוטן
ללא לקטוז
פליאו
צמחונות Ovo Lacto
פריימל
Whole 30
מרכך לימון
תה חג מולד שמח
תה לבנדר ונענע
סלט קיץ דרום-מערבי
עוף הריסה
מיץ חמוציות ואננס
בייקון קולארד ירוקים
עוף מזוגג כתום-מייפל
מנגולד שוויצרי מוקפץ בשום
סלט סטייק דרום-מערבי
מתכונים קשורים
פאי סריג דובדבן-תפוחים
שעועית ירוקה שוםית
הודו עם מילוי חזיר כפרי
גלילי טוויל מפוספסים
מגזין
לאחרונה
פופולרי
קשורים
ראה הכל
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
Feb 19 · 9 דקות, 28 שניות קרא
20 מתכונים מעוררי תיאבון שאתה צריך לנסות היום!
Feb 19 · 6 דקות, 4 שניות קרא
שלטו באומנות הכנת פנקייקים מושלמות עם המתכון חסין התקלות הזה
Feb 19 · 4 דקות, 51 שניות קרא
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
Feb 6 · 5 דקות, 56 שניות קרא
12 קוקטיילי יין לטוויסט מתוחכם
Feb 6 · 6 דקות, 33 שניות קרא
ללגום, לסובב ולחגוג: כוסית ליום היין הלאומי ב-25 במאי
Feb 6 · 4 דקות, 39 שניות קרא
יום היין הלאומי למשקה ב-18 בפברואר
Feb 6 · 8 דקות, 35 שניות קרא
חוגגים את יום הסופלה עם תענוגות מענגים
Feb 4 · 8 דקות, 22 שניות קרא
התענגו על הטעם המענג של מרק צדפות ביום המיוחד שלו!
Feb 4 · 7 דקות, 50 שניות קרא
חוגגים את יום הנוטלה העולמי
Feb 4 · 5 דקות, 40 שניות קרא
המדריך האולטימטיבי להכנת רול-אפס פירות תוצרת בית משלך
May 30 · 4 דקות, 48 שניות קרא
מדגנים עתיקים ועד מעדנים מודרניים: פתיחת ההיסטוריה המרתקת של האוכל
Jun 20 · 9 דקות, 44 שניות קרא
העתיד של אוכל טבעוני: בחינת מגמות קולינריות עולמיות בשנת 2023
Jun 21 · 5 דקות, 41 שניות קרא
מעבר לגבולות: גילוי הגיוון והטעימות של מטבחים גלובליים
Jun 21 · 6 דקות, 14 שניות קרא
מסע גסטרונומי: גילוי המסעדות המפורסמות ביותר בעולם
Jun 21 · 9 דקות, 9 שניות קרא
חקר תרבות האוכל העשירה של אירופה: מסע גסטרונומי ברחבי היבשת
Jun 21 · 9 דקות, 1 שניות קרא
10 רעיונות לאוכל קר טעים שינצחו את החום הקיץ
Jun 21 · 5 דקות, 33 שניות קרא
מהמבורגרים ועד עוגת תפוחים: חקור את 10 המאכלים האמריקאים המובילים שאתה חייב לנסות!
Jun 21 · 6 דקות, 17 שניות קרא
חגוג את החושים: חקור את תרבות האוכל התוססת של ברזיל
Jun 21 · 9 דקות, 13 שניות קרא
ממזון מהיר לחווה לשולחן: חקר תרבות האוכל המגוונת בארצות הברית
Jun 21 · 10 דקות, 7 שניות קרא
20 מתכונים מעוררי תיאבון שאתה צריך לנסות היום!
Feb 19 · 6 דקות, 4 שניות קרא
מתכוני העל חגיגת כדורגל שלך! שכיף לנשנש כשצופים בכדורגל
Feb 1 · 4 דקות, 51 שניות קרא
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
Jan 30 · 5 דקות, 45 שניות קרא
מתכוני מרק צמחוני כבר לא רק לצמחונים
Jan 23 · 5 דקות, 55 שניות קרא
הבנת המדע שמאחורי דיאטת קטו
Jan 22 · 7 דקות, 42 שניות קרא
סודות פירמידת המזון: מסע דרך ההיסטוריה המסקרנת שלה
Jan 22 · 7 דקות, 23 שניות קרא
עתיד התזונה פירמידת המזון החדשה והמשופרת
Jan 22 · 3 דקות, 25 שניות קרא
מסורות האוכל השחור העשיר והטעים בסרט 'High on the Hog' של נטפליקס
Jan 17 · 6 דקות, 42 שניות קרא
עולם תוסס של משאיות אוכל מדרום אסיה בפסטיבל מיססוגה
Jan 16 · 4 דקות, 21 שניות קרא
10 מזונות שמקלים על עצירות באופן טבעי
Jan 15 · 5 דקות, 18 שניות קרא
ראשי
מתכונים
פנקייק תפוחי אדמה פריך מסורתי
פנקייק תפוחי אדמה פריך מסורתי
הוראות
1
מניחים יחד במסננת או מגבת תה בסדר ולסחוט את כל המים על קערה. עמילן תפוחי אדמה להתיישב לתחתית; שמור את זה אחרי שיש לך בזהירות שפכו את המים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה
2
מערבבים את תפוחי האדמה ואת הבצל עם עמילן תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
תה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את הבצל הירוק, ביצה, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מחממים מחבת מחבת או מעיל ללא מקל עם סרט דק של שמן צמחי. קח על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה בכף היד שלך לשטח כמיטב יכולתך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מניחים את תערובת תפוחי האדמה על המחבת, שטוח עם מרית גדולה, ומטגנים במשך כמה דקות עד הזהב. תהפכו את הפנקייק ותשחימו את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להסיר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מגישים באופן מיידי. אתה יכול גם להקפיא את פנקייק תפוחי אדמה פריך אותם בתנור 350 מעלות במועד מאוחר יותר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
וריאציה: אם אתה רוצה פנקייק מסורתי ועבה יותר, אתה יכול להוסיף ביצה נוספת בתוספת 1/3 כוס של ארוחת מצה לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf
ציוד
ועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
מרכיבים
מנות :
1
118
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
20
קצת קישואים קצוצים
907
פלפל האבנרו
1
20
קצת קישואים קצוצים
שעועית ירוקה שוםית
הודו עם מילוי חזיר כפרי
מרק חתונה איטלקי למסיבה
טורקיה אלפרדו טטרציני
קונכיות ממולאות ברוטב בשר
פלחי בטטה וקלויים
פריטטה ירקות עם גבינה
פאד תאי קל
שעועית אפויה מייפל
סלט עוף חם