פנקייק תפוחי אדמה פרמזן
המתכון פרמזן פנקייק תפוחי אדמה מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון יהודי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פנקייק תפוחי אדמה וכרישה, פנקייק תפוחי אדמה שוויצרי, ו פנקייק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לחמם את 2 כפות שמן זית גדול (קוטר 12 אינץ') מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך וריחני, על עוד 2 דקות. מתבלים את תערובת הבצל במלח ופלפל.
להעביר את תערובת הבצל לקערה גדולה ולהניח בצד. שמור את המחבת.
בינתיים, מגררים את תפוחי האדמה במעבד מזון באמצעות להב מצורף צורמת. השתמש במגבת מטבח כדי לעזור לסחוט את המים מתפוחי האדמה המגוררים.
מוסיפים את תפוחי האדמה לקערה עם תערובת הבצל.
מוסיפים את הפרמזן ואת הבזיליקום. מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
לחמם את שמן הזית הנותר על חום גבוה באותו מחבת ששימש לבישול הבצלים. כאשר המחבת חמה, אבל לא עישון להוסיף את תערובת תפוחי אדמה. השתמש מרית ללחוץ את התערובת למטה לתוך המחבת בחוזקה ובאופן שווה. להפוך את החום עד בינוני לבשל את תערובת תפוחי אדמה עד התחתון הוא חום זהוב פנקייק יכול לנוע במחבת, על 12 עד 15 דקות. להפוך את החום עד בינוני נמוך אם פנקייק הוא בראונינג מהר מדי במקומות.
מניחים צלחת גדולה על גבי הפנקייק ומניחים את הפנקייק מהמחבת. הפעל את החום על המחבת לגבות עד גבוה. כאשר המחבת הוא חם להחליק את הפנקייק בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עד הקרקעית הוא זהוב מבושל דרך, על 12 עד 15 דקות. תחליק את הפנקייק על מגש, תחתוך ותגיש.