פנקייק תפוחים גרמני
צריכים ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? פנקייק תפוחים גרמני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חלב, ביצים, מלח ואגוז מוסקט טחון. 1386 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 39%. מתכונים דומים: פנקייק תפוחים גרמני, פנקייק תפוחים גרמני ופנקייק תפוחים גרמני.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים ביצים, קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. מערבבים בהדרגה חלב תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים וניל, חמאה מומסת ו-1/2 כפית אגוז מוסקט.
נותנים לבלילה לעמוד במשך 30 דקות או לילה.
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת עמידה בתנור בגודל 10 אינץ', מברישים את החמאה על דפנות התבנית. בקערה קטנה מערבבים 1/4 כוס סוכר, קינמון ו-1/2 כפית אגוז מוסקט.
מפזרים את התערובת על החמאה. מרפדים את התבנית בפרוסות תפוחים.
מפזרים את יתרת הסוכר על התפוחים.
מניחים את המחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מבעבעת, ואז יוצקים בעדינות את תערובת הבלילה על התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס) ואופים במשך 10 דקות. מחליקים את הפנקייק על צלחת הגשה וחותכים לפרוסות.