פסח פסטה פרימוורה
הפסטה של פסח פרימוורה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 319 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, parmigiano-רג'יאנו בתוספת כמה, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד ארוחה מצה ו 1/2 כפית מלח בקערה. הפוך היטב במרכז ולהוסיף ביצים חלמון, ואז קלות להכות ביצים עם מזלג.
מוסיפים מים ושמן ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד. ללוש בצק 5 או 6 פעמים. טופס לתוך ריבוע 5 אינץ ולשים על משטח עבודה מאובק עם עמילן תפוחי אדמה, ואז בצק אבק עם עמילן תפוחי אדמה.
בינתיים, אבק תבנית אפייה גדולה עם כמה עמילן תפוחי אדמה. רבע בצק.
מרדדים כל חתיכה על משטח מאובקת עם עמילן תפוחי אדמה עד דק ככל האפשר (1/16 אינץ 'עבה) ועל 10 על 8 אינץ', אבק סיכה מתגלגל פני השטח של הבצק לפי הצורך. (אם דמעות בצק, תיקון זה.) באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה, לחתוך לרצועות ארוכות 1/2 אינץ ' רחב ולהעביר למחבת בשכבה 1 יחד עם כל חתיכות שבורות של בצק.
מבשלים בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד רק במכרז, 1 עד 2 דקות. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז אספרגוס sautée, קישואים, אפונה (אם משתמשים), חלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק, ו 1/2 מלח כפית, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
להוסיף 1/2 כוס שמורות בישול מי ירקות ומבשלים, מחבת רועד מדי פעם, עד ירקות הם רק במכרז, על 2 דקות. מערבבים פסטה וירקות בצל ירוק עד רק מצופה ברוטב.
הסר מהחום ומערבבים בגבינה וגרירה. מערבבים במים שמורים יותר אם תרצה.