פסטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורגנו, מלח, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה בית פסטה קון ברוקולי-זהו רוטב על בסיס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי / פסטה פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה קון לה צוקאן אלה נפולטנה (פסטה עם דלעת חורף, בסגנון נאפולי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
או לשים את הקמח (עם המלח) בקערה ולפצח לתוכו את הביצים, או להכין תל קמח על משטח עבודה ולהוסיף לזה את הביצים. אני לא טורח להקציף אותם לפני שמוסיפים אותם לקמח, אבל אם אתה מעדיף, עשה זאת. פשוט למצוא את הדרך שאתה מעדיף. כל מה שאתה עושה זה לערבב את הקמח והביצים יחד, ואז ללוש את התערובת עד שהיא מתאחדת במסה סאטנית. לישה כוללת לא יותר מאשר לדחוף את התערובת ממך עם עקבי הידיים ואז להחזיר אותה לעברך. אם יש לך מערבל חשמלי עם וו בצק, השתמש בזה, אם כי מסיבה כלשהי אני לא מוצא שזה הופך את הפסטה לקוהרה מוקדם יותר. ואתה לא מקבל את הסיפוק המרגיע של מה שהופך אותו ביד.
כאשר הפסטה חלקה כמשי, יוצרים אותה לכדור, מכסים בבד ומשאירים למשך 30 דקות עד 1 שעה. ואז להוציא את מכונת הפסטה שלך, לקרוא את ההוראות משם אתה הולך. שני טיפים ראשון: לחתוך כל פרוסה אתה רוצה להאכיל דרך פסטה מכונה, לקרוא את הוראות משם אתה הולך. לשים דרך מס 1 לחץ לא מעט פעמים, מתקפל את רצועת ב 1/2 ודוחף אותו דרך שוב לאחר כל זמן. כאשר בצק הפסטה הוזן כמה פעמים דרך החריץ מספר 1, העבירו אותו דרך המספרים הנותרים על המד לפני שדוחפים אותו דרך חותכי הטליאטלה. ואני מגלה שרצועות פסטה חתוכות לטליאטלה עדיפות אם תשאיר אותן תלויות מעל השולחן או בכל מקום להתייבש מעט קודם (10 דקות זה מספיק).
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
Tagliatelle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
3
כשאתה מבשל את הפסטה, וודא שיש לך הרבה מים רותחים ומומלחים והתחל לטעום ברגע שהמים חוזרים לרתיחה לאחר שהכנסת את הפסטה. השתמשו בכ-1/3 מקציצות הרוטב שלהם כדי לזרוק עם הפסטה המבושלת והנקוזה ואז שפכו את השאר על הסרטים הרטובים בקערה. זו אמברוזיה: אוכל שיעביר אתכם את החורף בשמחה.
הניחו את הקציצות על ניירות אפייה או צלחות שציפיתם בניילון, והכניסו למקרר כשאתם מסיימים אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הכניסו את הבצל, השום והאורגנו למעבד והבליץ לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מחממים את החמאה והשמן במחבת עמוקה ורחבה, ואז מגרדים לתוכה את תערובת הבצל-שום ומבשלים על אש נמוכה עד בינונית כ -10 דקות. אל תתנו לתערובת להידבק, פשוט תנו לה להיות רכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את העגבניות ואז מוסיפים למחבת כ -3 / 4 כוס מים קרים עם קורט סוכר ומעט מלח ופלפל, ומבשלים כ -10 דקות. רוטב העגבניות עשוי להיראות דק בשלב זה, אך אל דאגה, מכיוון שהוא יתעבה מעט מאוחר יותר. מערבבים פנימה את החלב ואז משליכים את הקציצות פנימה 1 בכל פעם. אל תערבב את התבנית עד שהקציצות הפכו מוורוד לחום, מכיוון שאתה לא רוצה לפרק אותן. מבשלים הכל כ -20 דקות, כשהמכסה מכסה אותו רק באופן חלקי. בתום זמן הבישול בדקו את התיבול, מכיוון שתרצו עוד מלח וטחינה או עוד 2 פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)