פסטה אורזו עם שרימפס ברוסקטה
פסטה אורזו עם שרימפס ברוסקטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-45 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 60 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת פרמזן, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט פסטה Bruschettan Orzo, פסטה שרימפס לימון עם אורזו ואספרגוס, ו שרימפס & Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, לערבב 1/4 כוס רוטב 1/3 של שום. חוט שרימפס על שיפודים 6; חוט 24 עגבניות על 6 שיפודים נוספים לסירוגין עם לחם. גריל כל שיפודים 3 דקות., מפנה צחצוח מדי פעם עם חצי תערובת ההלבשה.
הסר שיפודי עגבניות מגריל.
מניחים בצל בשכבה אחת על גרגר גריל. בצל גריל ושרימפס 2 עד 3 דקות. או עד שרימפס להפוך ורוד בצל הם פריך רך, מפנה צחצוח מדי פעם עם נשאר תערובת ההלבשה.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה. רבע עגבניות שנותרו.
מוסיפים לפסטה עם רוטב שנותר, שום ובזיליקום; מערבבים קלות. חותכים בצל; מערבבים לתוך תערובת פסטה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.