פסטה אי פאגיולי אלא וויבל
Pastan E Fagioli ala Weeble עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 417 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, מרק עוף, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן, ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה; מערבבים את הדיטליני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 6 דקות; לנקז.
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני; מערבבים בבצל ובייקון עד הבצל רך, כ 5 דקות. מערבבים שום לתוך תערובת בצל; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך רק עד ריחני, על 1 דקה.
מערבבים מרק עוף, שעועית, רסק עגבניות, ופלפל צ ' ילה לתערובת בצל בייקון; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מחומם באופן מלא דרך, כ 10 דקות. מערבבים דיטליני ופטרוזיליה לתוך המרק; מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים כל מנה עם גבינת רומנו.