קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פסטה איטלקית עם נקניק

פסטה איטלקית עם נקניק
פסטה נקניק איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קישורי נקניק, עגבניות שזיפים, רוטב בית טוסקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק איטלקי ופסטה פוט, פסטה עם נקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי ופסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום לחום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מערבבים ירקות; מניחים על גיליון גדול של רדיד כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם רוטב 1/4 כוס. מקפלים לעשות מנות.
4
מנות גריל ונקניק 15 עד 20 דקות. או עד הנקניק נעשה, מפנה נקניק מדי פעם. בינתיים, לבשל פסטה לפי הוראות על חבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
חותכים נקניקים קישורים לאורך לשניים, ולאחר מכן לרוחב לפרוסות דקות; מקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חותכים חריצים בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני פתיחת מנות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מוסיפים ירקות (עם המיצים שלהם) לנקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
8
מסננים פסטה; להוסיף קערה עם נשאר ההלבשה. לזרוק תערובת פסטה עד בשילוב; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו