קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פסטה איי פיורי די זוקה (פסטה עם פריחת קישואים)

פסטה איי פיורי די זוקה (פסטה עם פריחת קישואים)
פסטה עם פרחי קישואים (Pastan Ai Fiori Di Zucca) הכנה מתחילתה ועד סופה אורכת כ -45 דקות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -18 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 436 קלוריות . תמורת 3 דולר למנה , מתכון זה מכסה 39% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו שמן זית, מלח, פסטה פנה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 2 מעריצים. רק מעט אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 95% . הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: פרחי קישואים ממולאים בריקוטה , טוסט אבוקדו עם בצל מתוק מקורמל, עגבניות שרי, עירית טרייה ופרחי עירית , ופרחי דלעת ממולאים בשוק .

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים חצי כפית מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפנה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת לחלוטין אך עדיין יציבה לנגיסה, כ-11 דקות; מסננים ושומרים חצי כוס ממי בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פנה!פנה!
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
נקו ושטפו את פרחי הקישוא, הסירו את החלקים הפנימיים (סטיגמה או מאבקים); קוצצים גס את הפרחים.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואיםפריחת קישואים
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מטגנים ומערבבים שום בשמן החם עד שהוא מתחיל להזהיב, 3 עד 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה, זעפרן וחצי כוס מי בישול הפסטה ששמרנו לתוך המחבת; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זעפרןזעפרן
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחרשמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
4
מוסיפים את פרחי הקישוא ומבשלים על אש קטנה עד שהם רכים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואיםפריחת קישואים
5
מפזרים קמח תירס לתוך התערובת ומערבבים כל הזמן עד להסמכה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
6
קפלו בעדינות את פסטה פנה לתוך תערובת פרחי הקישואים ומעליהם גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואיםפריחת קישואים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פנה!פנה!
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)