פסטה איי פיורי די זוקה (פסטה עם פריחת קישואים)
פסטה עם פרחי קישואים (Pastan Ai Fiori Di Zucca) הכנה מתחילתה ועד סופה אורכת כ -45 דקות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -18 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 436 קלוריות . תמורת 3 דולר למנה , מתכון זה מכסה 39% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו שמן זית, מלח, פסטה פנה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 2 מעריצים. רק מעט אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 95% . הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: פרחי קישואים ממולאים בריקוטה , טוסט אבוקדו עם בצל מתוק מקורמל, עגבניות שרי, עירית טרייה ופרחי עירית , ופרחי דלעת ממולאים בשוק .
הוראות
ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים חצי כפית מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפנה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת לחלוטין אך עדיין יציבה לנגיסה, כ-11 דקות; מסננים ושומרים חצי כוס ממי בישול הפסטה.
נקו ושטפו את פרחי הקישוא, הסירו את החלקים הפנימיים (סטיגמה או מאבקים); קוצצים גס את הפרחים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מטגנים ומערבבים שום בשמן החם עד שהוא מתחיל להזהיב, 3 עד 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה, זעפרן וחצי כוס מי בישול הפסטה ששמרנו לתוך המחבת; מערבבים היטב.
מוסיפים את פרחי הקישוא ומבשלים על אש קטנה עד שהם רכים, כ-10 דקות.
מפזרים קמח תירס לתוך התערובת ומערבבים כל הזמן עד להסמכה, כ-5 דקות.
קפלו בעדינות את פסטה פנה לתוך תערובת פרחי הקישואים ומעליהם גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור.