קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

פסטה אלה נורמה

פסטה אלה נורמה
Pastan alla נורמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 817 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם עגבניות שזיף, גבינת פרמזן, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. נסו Pastan alla נורמה, Pastan Alla נורמה, ו Pastan Alla נורמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם כל, לקבל חצילים המשרד נחמד שלך לחתוך אותם לרבעים לאורכו. אם יש להם מרכזים מוזנחים ורכים, הסירו אותם וזרקו אותם. ואז לחתוך את החצילים לאורך, לחתיכות בגודל אצבע. קבל מחבת nonstick גדולה נחמד וחם ולהוסיף קצת שמן. מטגנים את החצילים בשתי קבוצות, מוסיפים קצת שמן נוסף אם אתה צריך. תן את החצילים לזרוק כך מעילים שמן כל חתיכה אחת ולאחר מכן מפזרים עם כמה אורגנו מיובש—זה יגרום להם טעם פנטסטי. באמצעות זוג מלקחיים, להפוך את חתיכות חצילים עד הזהב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר לצלחת ולעשות את אותו הדבר עם אצווה השנייה.
3
כאשר כל החצילים מבושלים, מוסיפים את המנה הראשונה בחזרה למחבת-בשלב זה אני לפעמים מוסיף צ ' ילי יבש וערמומי. הפעל את החום עד בינוני ולהוסיף קצת שמן, שום, וגבעולי בזיליקום. מערבבים כך שהכל מקבל מבושל באופן שווה, ולאחר מכן להוסיף לגימה של חומץ עשב ואת פחיות עגבניות, שבו אתה יכול לקצוץ או להשתין. מבשלים במשך 10 עד 15 דקות, ואז לטעום ולתקן את התיבול. לקרוע חצי מעלי הבזיליקום, להוסיף לרוטב, ולזרוק מסביב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום מיובשפלפל צ ' ילי אדום מיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
קבל הספגטי שלך לתוך מחבת של מים רותחים מומלחים לבשל על פי הוראות החבילה. כאשר זה אל דנטה, לנקז אותו במסננת, שומר קצת של מי הבישול, ולשים אותו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את רוטב נורמה וקצת של מי בישול שמורות ולזרוק יחד בחזרה על החום. לטעום, ולהתאים את התיבול, ולאחר מכן לחלק בין הצלחות שלך על ידי טוויזלינג הפסטה לתוך מצקת עבור כל מנה. כל רוטב שנשאר במחבת יכול להיות כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים את בזיליקום שנותר, גבינה מגוררת, ושמן.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-