קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

פסטה אלה נורמה

פסטה אלה נורמה
Pastan alla נורמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 817 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם עגבניות שזיף, גבינת פרמזן, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. נסו Pastan alla נורמה, Pastan Alla נורמה, ו Pastan Alla נורמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם כל, לקבל חצילים המשרד נחמד שלך לחתוך אותם לרבעים לאורכו. אם יש להם מרכזים מוזנחים ורכים, הסירו אותם וזרקו אותם. ואז לחתוך את החצילים לאורך, לחתיכות בגודל אצבע. קבל מחבת nonstick גדולה נחמד וחם ולהוסיף קצת שמן. מטגנים את החצילים בשתי קבוצות, מוסיפים קצת שמן נוסף אם אתה צריך. תן את החצילים לזרוק כך מעילים שמן כל חתיכה אחת ולאחר מכן מפזרים עם כמה אורגנו מיובש—זה יגרום להם טעם פנטסטי. באמצעות זוג מלקחיים, להפוך את חתיכות חצילים עד הזהב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר לצלחת ולעשות את אותו הדבר עם אצווה השנייה.
3
כאשר כל החצילים מבושלים, מוסיפים את המנה הראשונה בחזרה למחבת-בשלב זה אני לפעמים מוסיף צ ' ילי יבש וערמומי. הפעל את החום עד בינוני ולהוסיף קצת שמן, שום, וגבעולי בזיליקום. מערבבים כך שהכל מקבל מבושל באופן שווה, ולאחר מכן להוסיף לגימה של חומץ עשב ואת פחיות עגבניות, שבו אתה יכול לקצוץ או להשתין. מבשלים במשך 10 עד 15 דקות, ואז לטעום ולתקן את התיבול. לקרוע חצי מעלי הבזיליקום, להוסיף לרוטב, ולזרוק מסביב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום מיובשפלפל צ ' ילי אדום מיובש
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
קבל הספגטי שלך לתוך מחבת של מים רותחים מומלחים לבשל על פי הוראות החבילה. כאשר זה אל דנטה, לנקז אותו במסננת, שומר קצת של מי הבישול, ולשים אותו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את רוטב נורמה וקצת של מי בישול שמורות ולזרוק יחד בחזרה על החום. לטעום, ולהתאים את התיבול, ולאחר מכן לחלק בין הצלחות שלך על ידי טוויזלינג הפסטה לתוך מצקת עבור כל מנה. כל רוטב שנשאר במחבת יכול להיות כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים את בזיליקום שנותר, גבינה מגוררת, ושמן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'