פסטה אננס וארטישוק
אננס וארטישוק פסטן הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו אננס, שום, עלי כוסברה טריים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה אננס וארטישוק, פסטה עם ארטישוק ושום {עם פסטה מסורתית או זוקיני}, ו פסטה לטבול ארטישוק.
הוראות
בסיר גדול, לבשל פסטה אל דנטה, לנקז ולהניח בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית. לאחר מחומם, מוסיפים את הבצל, שום, כוסברה, פטרוזיליה וקמח עד הבצל הופך שקוף. מערבבים באננס ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך.
מערבבים ארטישוקים למחבת לטחון, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומוסיפים חומץ.
הסר מחבת סאוט מהחום, להוסיף פסטה מבושלת למחבת סאוט.
יוצקים שמן זית כתית מעולה וזורקים למעיל.
מעבירים פסטה לקערה גדולה ומקשטים בכוסברה.