קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות98
מגזין

פסטה אספרגוס בקר

פסטה אספרגוס בקר
את המתכון ניתן להכין פסטה אספרגוס בקר בערך 30 דקות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 406 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל ירוק, עמילן תירס, סטייק סינטה עליון בקר ובזיליקום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בשר בקר & אספרגוס פסטה לזרוק, פסטה אפויה עם אספרגוס (פסטאן אל פורנו קון אספרג'י), ו אספרגוס עטוף בשר בקר-המתאבן המושלם לאוהבי בקר.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ו -1 / 4 כוס מרק עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
בינתיים, במחבת טפלון גדולה או ווק, מוקפץ בקר בשמן למשך 1 דקה או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את האספרגוס, הבצל והשום; מוקפץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הפטריות, העגבנייה, הבזיליקום והאורגנו; מוקפץ 2 דקות יותר או עד שהירקות פריכים-רכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מוסיפים את היין, הזיתים, המלח, הפלפל והמרק שנותר. מערבבים תערובת עמילן תירס ומערבבים בהדרגה למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מסננים פסטה; מגישים עם תערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות