פסטה אספרגוס עם פקאן קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה אספרגוס עם אגוזי פקאן קלויים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 666 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, פלפל, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפיטריה פיקדילי תענוג פקאן - זוהי עוגת פקאן קלה כקינוח. נסו בצל פנינה קלוי בלסמי, אספרגוס וצנוברים קלויים עם פסטה קישואים, פקאנים קלויים מתובלים, ו אגוזי פקאן קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן פסטה על פי הוראות החבילה; לשטוף ולנקז.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס, וחותכים לחתיכות 2 אינץ'.
אספרגוס מוקפץ בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 4 דקות. מערבבים פלפל אדום ושום; לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מערבבים במרק עוף. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז. מערבבים במלח ופלפל.
לזרוק יחד פסטה, תערובת אספרגוס, בזיליקום, 1/2 כוס גבינה, חמאה, ו 1/2 כוס פקאן.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה 1/2 כוס פקאן.