פסטה בגריל עם קציצות בגריל
פסטה בגריל עם כדורי בשר בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עלי בזיליקום, אורגנו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות בגריל: גריל, מדהים, ומסגיר FireWire, קציצות בגריל, ו קציצות טלה בגריל.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבשר, ביצים, גבינה, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, בצל, פירורי לחם ושום, ומתבלים במלח ופלפל.
הוסף 1 כוס המים. ללוש את המים לתוך תערובת הבשר עם הידיים. ללוש וליצור כדורי בשר לכ -1 1/2 אינץ ' כדורים עם סקופ 2-אונקיה (ראה הערת השף) או לגלגל לתוך כדורים עם הידיים.
שיטת בישול ארוזה VAC: לאטום את כדורי הבשר עם כפית בלבד של שמן זית כתית נוספת ומבשלים אותם במים 54° במשך 35 דקות.
מניחים את כדורי הבשר בסיר גדול או מחבת על התנור (השתמש 2 מחבתות אם הם לא כל להתאים במחבת אחת), להוסיף 1/2 כוס המים מעליהם (1/2 כוס מים לכל מחבת אם באמצעות 2 מחבתות), ולכסות. קיטור כדורי הבשר על אש בינונית במשך כ 25 דקות.
מעבירים למגש ומקררים עד שתהיו מוכנים לצלות אותם.
להפוך גריל גז גבוה או להצית פחם. כאשר הגריל חם, עבור שני גז גריל פחם, לנקות מתלה הגריל שלך. להקטין את הטמפרטורה עד בינוני גבוה (על גריל גז בלבד), מברשת או לנגב קצת שמן זית על מתלה הגריל.
בקבוצות, גריל את כדורי הבשר במחבת ברזל יצוק או plancha על הגריל עד שהם משחימים היטב כל הדרך מסביב, 4 דקות בסך הכל עבור כדורי הבשר ארוזים vac וכ 6 דקות בסך הכל עבור כדורי בשר המחבת מבושל.
ממלאים סיר גדול בכ-5 ליטרים של מים, מוסיפים את המלח הכשר ומביאים לרתיחה על הכיריים בחום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רק אל דנטה, 6 עד 8 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הפסטה.
מורחים את הפסטה על תבנית אפייה טפטוף עם 2 כפות של שמן זית, כך שזה לא להידבק זה לזה.
שמן קל סל גריל ארוך, שטוח או שפריץ עם תרסיס בישול nonstick. עם מלקחיים, מוסיפים חצי הפסטה לסל, מסדרים אותו בשכבה דקה אפילו. (אם יש לך שתי סלסלות גריל, לבשל את שתי קבוצות של פסטה בבת אחת.)
מניחים את הסל על מתלה מעל גחלים חמות ומסתובבים לעתים קרובות, עד שהפסטה הופכת לצבע זהוב. אתה תשמע את זה פצפוצים במהלך צלייה.
רוקן את סל הגריל לתוך קערה גדולה חסינת חום. לזרוק את הפסטה עם 1 עד 2 כוסות של רוטב עגבניות בגריל. אם זה צריך קצת לחות, להוסיף 1/4 כוס של מי פסטה שמורות ולזרוק שוב.
מוסיפים את הנותרים 2 כפות שמן זית, ו 2 כפות של גבינת פקורינו. לזרוק.
מעבירים לקערה הגשה, למעלה עם גבינת פקורינו הנותרים, ומגישים מיד.
זה כל כך הרבה יותר מהר לעשות קציצה עם סקופ מאשר עם הידיים שלך. סקופים לעשות עבודה מהירה כזו של משימות מסוימות-בעיצוב כדורי בשר—gougéres, או בצק עוגיות, למשל - כי אני שומר מגוון של גדלים סקופ בבית, כמו גם בעבודה. אם אין לך סקופ 2-אונקיה עבור כדורי הבשר, נסה להשתמש 1/4 כוס למדוד במקום. תוכלו למצוא סקופים ברוב חנויות המסעדה-אספקה או חנויות כלי בישול.
Reprinted with permission from Michael Chiarello ' s Live Fire by Michael Chiarello with Ann Krueger Spivack and Claudia Sansone, © 2013 Chronicle Books