פסטה עם רוטב יין פרובנס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 776 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בצל, זיתים נרפא שמן, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם רוטב ירקות פרובנס קלוי, רוטב פסטה עם יין אדום, ו פסטה עוף במחבת אחת עם רוטב יין שרדונה.
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים קלות במלח ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, יין, ציפורן ועלה דפנה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב הוא עבה מעט מאוד שאריות נוזל, על 1 שעה. זרוק את עלה המפרץ ואת ציפורן (אם אתה יכול למצוא אותו). להעביר את הרוטב דרך טחנת מזון או מחית אותו במעבד מזון ולהעביר לסיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את שאר 1/4 כוס שמן זית בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את הזיתים ואת צלפים ומבשלים עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את התערובת לרוטב העגבניות יחד עם עשבי תיבול קצוצים. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.