פסטה ברוטב פוטנסקה טרי
המתכון פסטה עם רוטב פוטנסקה טרי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 443 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לך לחנות ותביא אנשובי, צלפים, ורמיצ'לי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רוטב פוטנסקה ללא בישול על פסטה, פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, ו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה} (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, לבשל ורמיצ ' לי בכ 3 ליטרים מים רותחים רק עד בקושי מכרז לנשוך, כ 7 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ', לשלב שמן ושום. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד השום הוא רך אבל לא חום, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, זיתים, צלפים ופתיתי צ ' ילי חמים למחבת ומערבבים עד שהעגבניות חמות, כ-3 דקות.
מסננים פסטה ושופכים לתוך קערה גדולה. רוטב עגבניות כפית על פסטה ומערבבים.
מוסיפים גבינה, מלח ופלפל לפי הטעם.