פסטה ברוטב פרמזן חמאה
פסטה עם רוטב פרמזן חמאה לוקחת מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1925 אוהדים. אם יש לך אגוז מוסקט, גבינת פרמזן, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פסטה עם רוטב פרמזן חמאה @ Dw Magazine.Com, דלעת סקווש, פרמזן, ופסטה, ו דלעת סקווש ופרמזן פסטה עם מרווה.
הוראות
אופים את הדלעת butternut: מחממים התנור ל 177°.
חותכים את הדלעת butternut לאורך לשניים לגרוף את האומץ ואת הזרעים ולהשליך אותם (או לשמור את הזרעים וטוסט אותם).
יוצקים 1/4 כוס מים לתבנית אפייה ומניחים את חצאי הדלעת החתוכים בצד.
אופים במשך 40 דקות או עד מזלג בקלות חודר את הסקווש. אפשר להתקרר במשך 10 דקות.
לגרוף את בשר סקווש מן העורות ולשים לתוך בלנדר. השליכו את העורות.
מטגנים את שאלוט שמן הזית על אש בינונית במחבת קטנה עד שמתחילים להשחים, כ-2-3 דקות.
להוסיף 1 כוס מים, פרמזן, 1 כפיות מלח 1/8 כפית אגוז מוסקט להתמזג עד חלקה. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. אם הרוטב סמיך מדי, דק אותו עם קצת יותר מים.
יוצקים את הרוטב לתוך סיר קטן להגדיר על אש נמוכה.
מערבבים את השמנת החמוצה ומחממים אותה. אל תתנו לרוטב לרתוח.
לבשל פסטה במים מומלחים רותחים: למלא סיר עם מים ומלח (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים). הגדר מעל חום גבוה כדי להביא לרתיחה קשה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ברתיחה קשה, שנחשפו עד אל דנטה.
מערבבים פסטה מבושלת עם רוטב: כאשר הפסטה מוכנה, לנקז ולשים אותו לתוך קערה.
מערבבים עם קצת מהרוטב ומגישים.
מוסיפים מנה של רוטב נוסף וקצת פטרוזיליה ממש כאשר אתה מביא אותו לשולחן.