קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

פסטה ברוטב פרמזן חמאה

פסטה ברוטב פרמזן חמאה
פסטה עם רוטב פרמזן חמאה לוקחת מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1925 אוהדים. אם יש לך אגוז מוסקט, גבינת פרמזן, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פסטה עם רוטב פרמזן חמאה @ Dw Magazine.Com, דלעת סקווש, פרמזן, ופסטה, ו דלעת סקווש ופרמזן פסטה עם מרווה.

הוראות

1
אופים את הדלעת butternut: מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הדלעת butternut לאורך לשניים לגרוף את האומץ ואת הזרעים ולהשליך אותם (או לשמור את הזרעים וטוסט אותם).
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
יוצקים 1/4 כוס מים לתבנית אפייה ומניחים את חצאי הדלעת החתוכים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים במשך 40 דקות או עד מזלג בקלות חודר את הסקווש. אפשר להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לגרוף את בשר סקווש מן העורות ולשים לתוך בלנדר. השליכו את העורות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מטגנים את שאלוט שמן הזית על אש בינונית במחבת קטנה עד שמתחילים להשחים, כ-2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיף את שאלוט לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להוסיף 1 כוס מים, פרמזן, 1 כפיות מלח 1/8 כפית אגוז מוסקט להתמזג עד חלקה. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. אם הרוטב סמיך מדי, דק אותו עם קצת יותר מים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
יוצקים את הרוטב לתוך סיר קטן להגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מערבבים את השמנת החמוצה ומחממים אותה. אל תתנו לרוטב לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
לבשל פסטה במים מומלחים רותחים: למלא סיר עם מים ומלח (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים). הגדר מעל חום גבוה כדי להביא לרתיחה קשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ברתיחה קשה, שנחשפו עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מערבבים פסטה מבושלת עם רוטב: כאשר הפסטה מוכנה, לנקז ולשים אותו לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים עם קצת מהרוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מוסיפים מנה של רוטב נוסף וקצת פטרוזיליה ממש כאשר אתה מביא אותו לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו