קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פסטה ברוטב שמנת אלפרדו

פסטה ברוטב שמנת אלפרדו
פסטה עם רוטב אלפרדו שמנת עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. אם יש לך פלפל, שום, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חברת בית הפסטה פטוצ'יני אלפרדו-רוטב שמנת עשיר שפך על פסטן הוא תענוג אמיתי, שמנת פסטאן אלפרדו, ו שמנת אלפרדו ופסטה שרימפס.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים ירך חזיר, פלפל אדום ושום; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; מערבבים ברוטב אלפרדו, מרווה, ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מחומם ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
הוסף פסטה למחבת; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.