קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות71
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה ברוטב תרד שמנת

פסטה ברוטב תרד שמנת
אם יש לך גבינת שמנת, בצל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה ברוטב תרד שמנת, פסטה עם רוטב עגבניות שמנת ותרד, ו פסטה פטריות תרד עם רוטב עגבניות שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת ומטגנים מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté בקלילות עד הזהב, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיף את התרד ואת sauté, ערבוב, עד נבול לחלוטין, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים לטגן במשך כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מניחים את תערובת תרד, פטרוזיליה, גבינת פטה וגבינת שמנת במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את מי הפסטה החמים. ואז מתבלים במלח והרבה פלפל שחור.מבשלים את הפסטה לכל הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מסננים וזורקים מיד עם הרוטב הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מפזרים פלפל אדום חם על גבי ומגישים עם אסיאגו או גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ