פסטה ברוטב תרד שמנת
אם יש לך גבינת שמנת, בצל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה ברוטב תרד שמנת, פסטה עם רוטב עגבניות שמנת ותרד, ו פסטה פטריות תרד עם רוטב עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ומטגנים מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ואת sauté בקלילות עד הזהב, 5 עד 8 דקות.
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה יותר.
מוסיף את התרד ואת sauté, ערבוב, עד נבול לחלוטין, על 3 דקות.
מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים לטגן במשך כ 2 דקות יותר.
מניחים את תערובת תרד, פטרוזיליה, גבינת פטה וגבינת שמנת במעבד מזון.
מוסיפים את מי הפסטה החמים. ואז מתבלים במלח והרבה פלפל שחור.מבשלים את הפסטה לכל הוראות החבילה.
מסננים וזורקים מיד עם הרוטב הירוק.
מפזרים פלפל אדום חם על גבי ומגישים עם אסיאגו או גבינת פרמזן.