פסטה בשמנת פנה
קרם פן פסטן הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 692 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורגנו, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . וזה אדיר. נסו פסטה שום שמנת פנה, פסטה עוף מוקרם אספרגוס פנה, ו פסטת תרד וארטישוק פנה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים שמן זית. מערבבים שום, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, עגבניות, מלח ופלפל, ומבשלים 5 דקות. מערבבים בגבינת שמנת עד שנמסה. (
הוסף בשר, אם תרצה בכך, בשלב זה.)
לחמם, לזרוק עם פסטה מבושלת ולהגיש.