פסטה גן קיץ
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו את פסטה גארדן קיץ. מתכון זה מכין 6 מנות עם 572 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. תמורת 3.8 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח כשר, פתיתי פלפל, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 9050 איש שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מושלם ליום העצמאות האמריקאי . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך 4 שעות ו-20 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 98% , וזה מדהים.הכינו בבית את הפסטה פג'ולי הטעימה של אוליב גארדן , פסטה עגבניות, בזיליקום ומוצרלה קלה וטעימה לערב קיץ חם , וטוסט אבוקדו עם בצל מתוק מקורמל, עגבניות שרי, עירית טרייה ופרחי עירית. כל אלה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ערבבו בקערה גדולה את עגבניות השרי, חצי כוס שמן זית, שום, עלי בזיליקום, פתיתי פלפל אדום, כפית מלח ופלפל. כסו בניילון נצמד והניחו בצד בטמפרטורת החדר למשך כ-4 שעות.
רגע לפני ההגשה, הביאו לרתיחה סיר גדול של מים עם מעט שמן זית ו-2 כפות מלח והוסיפו את הפסטה. בישלו אל דנטה לפי ההוראות שעל האריזה (היזהרו - זה לוקח רק 2 עד 3 דקות!).
סננו היטב את הפסטה והוסיפו לקערה עם עגבניות השרי.
מוסיפים את הגבינה ועוד כמה עלי בזיליקום טריים ומערבבים היטב.
מגישים בקערות גדולות עם גבינה נוספת בכל מנה.