פסטה ו Olio
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pastan E Olio. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם חמאה, פתיתי פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ספגטי אוליו (פסטה עם שמן ושום), ספגטי אוליו e aglio-פסטה איטלקית מסורתית, ו Aglio, אוליו דואר פפרונצ'ינו (פסטה עם שום, שמן ופלפל חם) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל פסטה ספגטי עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה על חום נמוך שום, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום עם שמן זית . מבשלים עד השום הופך זהב בצבע, על 10 עד 15 דקות.
לזרוק פסטה עם תערובת שום חמאה או מרגרינה.