פסטה ובשר ' גולש
פסטאן ובשר גולש נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 648 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, שמן זית, תחבשי שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בשר גולש, בשר גולש, ו בשר גולש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375ºF. תרסיס קל 13 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה (או צלחת תנור גדול הוכחה) עם תרסיס בישול nonstick.
מלא סיר גדול שלושה רבעים מלאים במים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מניחים מסננת בכיור לניקוז הפסטה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים 1 כף מלח והפסטה. מערבבים עם כף עץ במשך כ -30 שניות, ולאחר מכן מערבבים מדי פעם בעוד הפסטה מבשלת.
במחבת גדולה לא דביקה, מחממים את השמן על חום גבוה עד חם מנצנץ אבל לא עישון.
מוסיף את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד הבצל רך, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ו 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך ארומטי.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים, מפרקים את הגושים עם כף עץ או מרית חסינת חום, עד מבושל היטב משחימים, כארבע דקות. אם תרצה, להסיר ולהשליך כל עודף שומן.
מערבבים שלושה רבעים של רוטב העגבניות לתוך הבשר. מנמיכים את החום לנמוך. (זה זמן טוב כדי לבדוק את הפסטה אם יש לך לא כבר.)
לאחר כ 10 דקות של רתיחה, לבדוק את הפסטה עבור doneness.
מסננים את הפסטה במסננת ומחזירים אותה לסיר הבישול.
מוסיפים את רוטב הבשר לפסטה ומערבבים עם כף עץ לשילוב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה. למעלה עם רוטב העגבניות שנותר ומפזרים באופן שווה עם הגבינה.
אופים עד הגבינה הוא חום זהוב והרוטב מבעבע, על 15 דקות.