פסטה וירקות עם זיתים ופטה
פסטן וירוקים עם זיתים ופטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 387 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך נקרע radicchio, כפית אורגנו, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פסטה עם עגבניות שרי, זיתים ופטה, פסטה עם פטריות זיתים Fetan ו Pesto, ו פטה, פסטו וזיתים שחורים פסטה.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מניחים פירורים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 7 דקות או עד הזהב. תניח בצד.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף רדיקיו, פלפל אדום, שום; saut 1 דקה.
להוסיף תרד, זיתים, אורגנו; לזרוק 2 דקות או עד wilts תרד.
מוסיפים פסטה ומי פסטה שמורים; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, מלח ופלפל שחור.
מפזרים כל מנה עם 2 כפות פירורי לחם.