פסטה ועדשים: (Pasta e Lenticchie)
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Pastan ו Lentils: Pastan e Lenticchie יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. לכי לחנות ותקני שום, פנקטה, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: Pastan E Lenticchie, Cotecchino con Lenticchie (נקניק גדול עם עדשים), ו Riso e lenticchie (אורז ועדשים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב עדשים מנוקז, סלרי ומים 6 כוסות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה פעילה ומבשלים במשך כ 45 דקות, עד העדשים הם מאוד רך.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה.
תוסיף את הפנצ ' טה ותרנדר את השומן.
מוסיף את הבצל, שום פתיתי צ ' ילה. מערבבים את העגבניות ומבשלים כמה דקות.
לאחר העדשים מכרז, להסיר את הסלרי, להוסיף מלח לבשל את הפסטה במים רותחים. לאחר שהפסטה מבושלת כמעט במלואה, מוסיפים את תערובת הבצל והפטרוזיליה ומבשלים יחד במשך כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם טפטוף שמן זית כתית מעולה על גבי.