קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות94
מגזין

פסטה ופאי אורז: Sartu

פסטה ופאי אורז: Sartu
פסטאן ופאי אורז: Sartu דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 105 גרם חלבון 124 גרם של שומן, וסך הכל 2095 קלוריות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצלים, שמן זית, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Sartu di Riso, כבד עוף צרוב פאן עם Sartù ריזוטו, ו אורז עם פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 קערת מתכת בינונית להחזיק כ 6 ליטרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
למרוח חמאה על כל החלק הפנימי של קערת המתכת. השתמש בכל החמאה כדי מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים פירורי לחם לקערה ולנער סביב כדי לכסות את כל בתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים 1 כוס הגבינה עם האורז ומערבבים ביסודיות. שימו חופן אורז בתחתית קערת חמאה ופירורי לחם וארזו את האורז בחוזקה. שמור הוספת ואריזת אורז לקערה כדי לכסות את כל בתוך הקערה על 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים כבדי עוף לתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מפזרים קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
8
תחליקי את הביצים שטופות השמש על כבד העוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ביצהביצה
9
מפזרים קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
10
יוצקים את ראגו בזהירות על הביצים. לארוז בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
מפזרים קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
12
בקערה נפרדת נוספת, לשלב את פנה עם אפונה bechamel, ולהוסיף תערובת זו על גבי ragu. שוב, לארוז בחוזקה ומפזרים קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פנה!פנה!
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מניחים את חצאי כדורי הבשר על גבי תערובת פסטה. לאחר מכן, מניחים את חתיכות נקניק על גבי חצאי קציצה.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
נקניקנקניק
פסטהפסטה
14
מפזרים עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
15
מכסים את כל הקערה השכבתית הזאת עם שאר האורז ומכסים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
מניחים בתנור ואופים במשך 1 שעה עד השחמה על גבי. כאשר סיים, תן לנוח במשך 10 דקות בזהירות להפעיל סכין לאורך קצה הקערה. להתהפך על מגש גדול ולדפוק על החלק התחתון של הקערה. Sartu צריך להחליק בקלות מתוך הקערה. תחתוך ותאכל מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
קערהקערה
17
בסיר קטן, מחממים את החלב על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
במחבת קטנה, מחממים את החמאה על חום בינוני עד שנמסים ומוסיפים קמח בבת אחת, תוך ערבוב נמרץ. לבשל במשך כ 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מוסיפים את החלב המחומם ומקציפים עד חלקה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
20
בסיר 6 עד 8 ליטר, תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
21
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והשום והזיעה על אש בינונית עד שהירקות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
22
מוסיפים עגל, בשר חזיר, בשר בקר ופנצ ' טה לירקות, חום מעל חום גבוה, תוך ערבוב כדי לשמור על בשר מלהידבק יחד במשך כ -15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פנצ ' טהפנצ ' טה
בקרבקר
בשרבשר
חזירחזיר
עגלעגל
23
מוסיפים את החלב ומבשלים עד כמעט יבש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
24
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
25
מוסיפים את היין ואת brodo, מביאים לרתיחה, להנמיך את החום, ומבשלים 2 עד 2 1/2 שעות, עד שהטעמים מפותחים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ייןיין
26
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
27
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
28
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
29
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
30
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחורפלפל שחור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים3קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי8קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי454פלפל האבנרועגבניות קלופות שלמות, מרוסקות ביד, עם המיציםעגבניות קלופות שלמות, מרוסקות ביד, עם המיצים1גזר, מגורד וקצוץ דקגזר, מגורד וקצוץ דק3גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס4(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס4ביוןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק227פלפל האבנרוכבד עוף, השחמה, מבושל דרך, וקצוץכבד עוף, השחמה, מבושל דרך, וקצוץ2קילוגרםכנפי עוף, גב ועצמותכנפי עוף, גב ועצמות2בצל צהוב בינוני, קצוץארבוריו מבושל אורז, ראה הערה של קוקארבוריו מבושל אורז, ראה הערה של קוק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפנה, מבושלפנה, מבושל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש3ביצים, מטוגן sunnyside-up, לראות פתק של קוקביצים, מטוגן sunnyside-up, לראות פתק של קוק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח5ציפורןשום, פרוסשום, פרוס227פלפל האבנרו(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)454פלפל האבנרוחזיר טחוןחזיר טחון454פלפל האבנרו1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד10אינצ ' יםנקניקיות איטלקיות מתוקות, מבושלות וחתוכות לפרוסות 1/2 אינץנקניקיות איטלקיות מתוקות, מבושלות וחתוכות לפרוסות 1/2 אינץ6כדורי בשר, מבושל חצויכדורי בשר, מבושל חצוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק113פלפל האבנרופנצ'טה, טחוןפנצ'טה, טחון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו1חבורהגבעולי פטרוזיליהגבעולי פטרוזיליה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה, מבושלאפונה, מבושל6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל2קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח