פסטאן ופאי אורז: Sartu דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 105 גרם חלבון 124 גרם של שומן, וסך הכל 2095 קלוריות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצלים, שמן זית, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Sartu di Riso, כבד עוף צרוב פאן עם Sartù ריזוטו, ו אורז עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 קערת מתכת בינונית להחזיק כ 6 ליטרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
למרוח חמאה על כל החלק הפנימי של קערת המתכת. השתמש בכל החמאה כדי מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים פירורי לחם לקערה ולנער סביב כדי לכסות את כל בתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים 1 כוס הגבינה עם האורז ומערבבים ביסודיות. שימו חופן אורז בתחתית קערת חמאה ופירורי לחם וארזו את האורז בחוזקה. שמור הוספת ואריזת אורז לקערה כדי לכסות את כל בתוך הקערה על 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים כבדי עוף לתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מפזרים קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
8
תחליקי את הביצים שטופות השמש על כבד העוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
ביצה
9
מפזרים קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
10
יוצקים את ראגו בזהירות על הביצים. לארוז בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
11
מפזרים קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
12
בקערה נפרדת נוספת, לשלב את פנה עם אפונה bechamel, ולהוסיף תערובת זו על גבי ragu. שוב, לארוז בחוזקה ומפזרים קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פנה!
אפונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מניחים את חצאי כדורי הבשר על גבי תערובת פסטה. לאחר מכן, מניחים את חתיכות נקניק על גבי חצאי קציצה.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
נקניק
פסטה
14
מפזרים עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
15
מכסים את כל הקערה השכבתית הזאת עם שאר האורז ומכסים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
16
מניחים בתנור ואופים במשך 1 שעה עד השחמה על גבי. כאשר סיים, תן לנוח במשך 10 דקות בזהירות להפעיל סכין לאורך קצה הקערה. להתהפך על מגש גדול ולדפוק על החלק התחתון של הקערה. Sartu צריך להחליק בקלות מתוך הקערה. תחתוך ותאכל מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
קערה
17
בסיר קטן, מחממים את החלב על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
18
במחבת קטנה, מחממים את החמאה על חום בינוני עד שנמסים ומוסיפים קמח בבת אחת, תוך ערבוב נמרץ. לבשל במשך כ 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
מוסיפים את החלב המחומם ומקציפים עד חלקה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
20
בסיר 6 עד 8 ליטר, תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
21
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והשום והזיעה על אש בינונית עד שהירקות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
שום
בצל
22
מוסיפים עגל, בשר חזיר, בשר בקר ופנצ ' טה לירקות, חום מעל חום גבוה, תוך ערבוב כדי לשמור על בשר מלהידבק יחד במשך כ -15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פנצ ' טה
בקר
בשר
חזיר
עגל
23
מוסיפים את החלב ומבשלים עד כמעט יבש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
24
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
25
מוסיפים את היין ואת brodo, מביאים לרתיחה, להנמיך את החום, ומבשלים 2 עד 2 1/2 שעות, עד שהטעמים מפותחים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
יין
26
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
27
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
28
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
29
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
30
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.