פסטה ופג'ולי לה צ' ה איבנו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Pastan E Fagioli a La Chez Ivano יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 368 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בשר טחון, עגבניות שימורים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו פסטה בשעת לילה מאוחרת צ'ה פרנק, 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל בשר עד כבר לא ורוד.
באותו סיר, מחממים את שמן הזית. מבשלים בצל, סלרי, שום ופלפל שחור עד שהירקות רכים, 10 דקות. מערבבים במרק בשר, עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות. מתבלים בקורנית, בזיליקום, אורגנו ופטרוזיליה. כיסוי, להפחית חום ומבשלים 1 שעה. (בשלב זה, אתה יכול לשים את הסיר על מבער אחורי כדי להתחמם ולהמשיך בצעדים הבאים על 1 שעה לפני ההגשה, אם תרצה.)
מערבבים את הבשר ומבשלים 15 דקות. מערבבים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות. מערבבים את השעועית וחום דרך, 10 עד 15 דקות.