קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות23
מגזין

פסטה ופג'ולי לה צ' ה איבנו

פסטה ופג'ולי לה צ' ה איבנו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Pastan E Fagioli a La Chez Ivano יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 368 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בשר טחון, עגבניות שימורים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו פסטה בשעת לילה מאוחרת צ'ה פרנק, 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל בשר עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולהניח בצד.
3
באותו סיר, מחממים את שמן הזית. מבשלים בצל, סלרי, שום ופלפל שחור עד שהירקות רכים, 10 דקות. מערבבים במרק בשר, עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות. מתבלים בקורנית, בזיליקום, אורגנו ופטרוזיליה. כיסוי, להפחית חום ומבשלים 1 שעה. (בשלב זה, אתה יכול לשים את הסיר על מבער אחורי כדי להתחמם ולהמשיך בצעדים הבאים על 1 שעה לפני ההגשה, אם תרצה.)
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מערבבים את הבשר ומבשלים 15 דקות. מערבבים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות. מערבבים את השעועית וחום דרך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות