קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פסטה ופגיולי

פסטה ופגיולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל pastan E Fagioli. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 332 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. אם יש לך שום, איטלקי * חמש גבינה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא רוטב פסטה, מים ושום להרתיח במחבת גדולה. מערבבים אטריות; לכסות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מבשלים על חום בינוני-נמוך 10 עד 12 דקות. או עד אטריות מכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מוסיפים ממרח גבינת שמנת; מבשלים 3 עד 5 דקות. או עד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
4
מערבבים בתרד, שעועית ובזיליקום; כיסוי. לבשל 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. למעלה עם גבינות שנותרו; לבשל, מכוסה, 3 עד 5 דקות. או עד נמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין