פסטה ופגיולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל pastan E Fagioli. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 332 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. אם יש לך שום, איטלקי * חמש גבינה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא רוטב פסטה, מים ושום להרתיח במחבת גדולה. מערבבים אטריות; לכסות.
מבשלים על חום בינוני-נמוך 10 עד 12 דקות. או עד אטריות מכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ממרח גבינת שמנת; מבשלים 3 עד 5 דקות. או עד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים בתרד, שעועית ובזיליקום; כיסוי. לבשל 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. למעלה עם גבינות שנותרו; לבשל, מכוסה, 3 עד 5 דקות. או עד נמס, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין