קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות62
מגזין

פסטה ופגיולי

פסטה ופגיולי
Pastan E Fagioli עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לך שום, בצל, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן, ו Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את שעועית cannellini או על ידי שיטת השרייה המסורתית ומבשלים או באמצעות סיר לחץ לבשל מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים שעועית, שומר חלק ממי השעועית. מחית שעועית באמצעות חלק מהמים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים שעועית מחית עם מלאי, עגבניות, כרוב, בצל, שום, טימין ומרווה ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים שעועית מבושלת וחוזרים לרתיחה, מוסיפים פסטה ומבשלים רק עד אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם גבינת פרמזן רג ' יאנו מגוררת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך