מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עד 2 אבוקדו הס, עלי בזיליקום, פרחי ברוקולי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פסטה טבעונית עם שמנת אגוז מוסתרות פרימוורה עם אפונה וגזר, קרם טבעוני Primavera Papardelle, ו פסטה קרמית פרימוורה.
הוראות
1
מבשלים את פנה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד שהוא רך, על 10 דקות (זמן עשוי להשתנות עם פסטה ללא גלוטן-ראה חבילה לזמנים). כ -5 דקות לפני הפסטה מבושלת, מוסיפים את הברוקולי והגזר. בערך 2 דקות לפני שהפסטה מבושלת, מוסיפים את הקישואים.
מסננים את הפסטה והירקות המבושלים היטב וחוזרים לסיר.בעוד הפסטה מבשלת, לשלב קשיו סחוט, שום, מרק בבלנדר או מעבד מזון. תהליך עד חלקה מעורבב היטב.מקלפים ומוסיפים את האבוקדו למעבד המזון יחד עם הבצלונים, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. תהליך עד חלקה וקרם. לקבלת רוטב דק יותר, להוסיף קצת חלב שקדים, במידת הצורך. לרוטב עבה יותר, מוסיפים אבוקדו נוסף. לטעום ולהתאים את התבלינים, במידת הצורך.