פסטה, טופו, חזיר וכרוב סיני במרק זנגביל
פסטה, טופו, חזיר, כרוב סיני במרק זנגביל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כרוב, מרק עוף, צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלמון תבלין חמישה סיני עם מרק ג'ינג'ר, סובאן וטופו במרק זנגביל, ו Wontons ברוקולי סיני במרק ג'ינג'ר סויה קל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר נירוסטה בינוני, לשלב את המרק, רוטב סויה, חומץ, מירין, זנגביל, שום, שמן שומשום, סוכר ומלח. להביא רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים לבשל את spaghettini עד כמעט עשה, על 8 דקות.
ניקוז. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים את מרק הג ' ינג ' ר החם לפסטה יחד עם הכרוב וטופו. להחזיר לרתיחה ולבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים את החזיר ואת הבצל הירוק.
הסר מהחום ולתת לשבת עד החזיר הוא פשוט עשה, על 1 דקה.
המלצת יין: עם מנה אסרטיבית כמו זה, היין צריך להיות הרבה חומציות מעט מאוד עדינות. יין מבעבע קליפורניה או Vouvray (עשוי מענבי chenin blanc) יהיה הטוב ביותר.
הערות: במקום מירין, יין בישול יפני נמוך אלכוהול מתוק, אתה יכול להשתמש 3 כפות שרי מתוק, או 3 כפות שרי יבש בתוספת 1/2 כפות סוכר.