פסטה יוונית עם שרימפס וארטישוקים היא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם אורגנו, מלח, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס יווני אפוי עם ארטישוק, פסטה יוונית חסילונים ופטה, ו פסטה יוונית עם שרימפס עגבניות וזיתים קלמאטן.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה 6 דקות, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הוסף שרימפס, ומבשל 3 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
לנקז היטב.
4
מערבבים ארטישוקים ומרכיבים שנותרו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים שרימפס ופסטה; לזרוק בעדינות. כיסוי וצינה 10 עד 15 דקות.
Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.