קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פסטה ים תיכונית עם ברוקולי

פסטה ים תיכונית עם ברוקולי
אם יש לכם ברוקולי, מקרוני מרפק, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פירה ברוקולי ים תיכוני ותפוחי אדמה, ו ברוקולי צלוי ים תיכוני ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את גבעולי הברוקולי ומבשלים 3 דקות, ואז מוסיפים את הפסטה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מוסיפים את פרחי הברוקולי וממשיכים לבשל עד שהפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכרב סוכר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים את הפסטה והברוקולי ומחזירים אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
7
מוסיפים את השום ואת האנשובי ומבשלים עד שהאנשובי נשבר, בערך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיף את הפסטה סחוטה ברוקולי לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מפזרים את הפרמזן, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano