פסטה ים תיכונית עם שרימפס
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח, שמן צמחי, זיתים kalamatan) זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שרימפס ים תיכוני ' N ' פסטה, שרימפס ופסטה ים תיכוניים, ו סלט פסטה ים תיכוני עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי, לבשל פסטה לפי ההוראות על החבילה, הוספת שרימפס במהלך 2 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מבשלים עד פסטה הוא רך שרימפס ורודים.
מערבבים 1/2 כוס גבינה ושאר החומרים למעט שמן לתוך פסטה מבושל שרימפס.
יוצקים לתוך צלחת אפייה; להפיץ באופן שווה.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חם.
מפזרים שמן; לזרוק. למעלה עם שאריות גבינה.