פסטה ירקות גבינה
פסטה ירקות גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות וקנו פסטה פטה ירקות צלויה, רוטב עגבניות, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. נסו עוף & פסטה גבינה ירקות, נקניקיות באמצע השבוע ופסטה פנה ירקות גביני, ו תערובת ירקות גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול ירקות.
מערבבים את הפסטה השמורה, רוטב העגבניות ופתיתי הפלפל.
מפזרים את החלק העליון עם מוצרלה. בצע את ההוראות הקפאה עבור ירקות קלויים פטה זיטי. (ראה קישור למתכון, לעיל.) כדי לבשל, למקם את צלחת אפייה קפואה, מכוסה של פסטה בתנור ולהגדיר את הטמפרטורה 350 F, אופים במשך 1 שעה. (כדי למנוע פיצוח, לא לשים צלחת קרה לתנור שחומם מראש.) פעם הטמפרטורה מגיעה 350 F, אופים במשך 1 שעה. (או לאפשר את הפסטה להפשיר במקרר לילה ואופים, מכוסה, במשך 30 דקות.) לחשוף ולאפות במשך 15 עד 20 דקות יותר או עד הגבינה נמסה וזהב וסכין מוכנס במרכז במשך 5 שניות יוצא חם.