פסטה כוסמת עם סקווש קיץ, עגבניות ריקוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פסטה כוסמת עם סקווש הקיץ, עגבניות ריקוטן. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. מתאים ל-45 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לכו לחנות ותביאו פסטה כוסמת, פלפל, קישואים וקישואים לקיץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דלעת קיץ עשבי תיבול "פסטה" עם תרד, עגבניות שרי קלויות ואגוזי מלך (יום שני ללא בשר), סלט סקווש קיץ עם Fetan וכוסמת קלוי, ו קיץ סקווש ריקוטה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1/4 כוס שמן עד כמעט עישון.
מוסיפים את תערובת הסקווש ואת הבצל ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד חרוך קלות כתמים וחד במכרז, על 8 דקות.
הוסף את העגבניות, מוחץ אותם קלות עם הידיים שלך כמו שאתה מוסיף אותם.
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק, מתבלים במלח ומבשלים מעל חום גבוה, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה.
בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם התרד, הריקוטה ומי הבישול השמורים. לזרוק על חום גבוה בינוני עד התרד הוא נבול והרוטב הוא התעבה ונצמד לפסטה.
מעבירים את הפסטה למגש טפטוף עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.