אם יש לך בשילוב בשר בקר טחון, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה לחג המולד, פסטה לחג המולד, ו ערב חג המולד פסטה קונפטי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים שמן, שום, מפרץ, חתיכות pancetta וחום במשך 1 דקה.
מערבבים פטרוזיליה, allspice, או קינמון ורוטב העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להביא רוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 עד 15 דקות מינימום לפני ההגשה. רוטב מחומם רק משתפר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
לזרוק פסטה (לבשל רק כמה פסטה כמו שאתה צריך בזמן: חצי פאונד עבור כל 3 אנשים) עם כמה מצקות של רוטב מעיל, ואז קערה העליון עם רוטב נוסף. פסטה למעלה עם הרבה גבינה ולחם pass ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים