אם יש לך בשילוב בשר בקר טחון, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה לחג המולד, פסטה לחג המולד, ו ערב חג המולד פסטה קונפטי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים שמן, שום, מפרץ, חתיכות pancetta וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים בשרים וחומים ומתפוררים למשך 5 דקות.
5
קוצצים גזר, סלרי ובצל ליד התנור ומוסיפים לסיר בזמן העבודה. מבשלים ירקות עם בשר 5 דקות ומוסיפים יין. מבשלים 1 דקה; מוסיפים מלאי ועגבניות לסיר.
מערבבים פטרוזיליה, allspice, או קינמון ורוטב העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להביא רוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 עד 15 דקות מינימום לפני ההגשה. רוטב מחומם רק משתפר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודו
7
לזרוק פסטה (לבשל רק כמה פסטה כמו שאתה צריך בזמן: חצי פאונד עבור כל 3 אנשים) עם כמה מצקות של רוטב מעיל, ואז קערה העליון עם רוטב נוסף. פסטה למעלה עם הרבה גבינה ולחם pass ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)