קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

פסטה לחג המולד

פסטה לחג המולד
אם יש לך בשילוב בשר בקר טחון, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה לחג המולד, פסטה לחג המולד, ו ערב חג המולד פסטה קונפטי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים שמן, שום, מפרץ, חתיכות pancetta וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
4
מוסיפים בשרים וחומים ומתפוררים למשך 5 דקות.
5
קוצצים גזר, סלרי ובצל ליד התנור ומוסיפים לסיר בזמן העבודה. מבשלים ירקות עם בשר 5 דקות ומוסיפים יין. מבשלים 1 דקה; מוסיפים מלאי ועגבניות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבבים פטרוזיליה, allspice, או קינמון ורוטב העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להביא רוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 עד 15 דקות מינימום לפני ההגשה. רוטב מחומם רק משתפר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
לזרוק פסטה (לבשל רק כמה פסטה כמו שאתה צריך בזמן: חצי פאונד עבור כל 3 אנשים) עם כמה מצקות של רוטב מעיל, ואז קערה העליון עם רוטב נוסף. פסטה למעלה עם הרבה גבינה ולחם pass ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון