פסטה לימון טורקיה פסטו
פסטה לימון טורקיה פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 3 . מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח, פסטה farfalle, שום, ובזיליקום פסטו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה לימון טורקיה פסטו, פסטו טורקיה ופסטה, ו פסטו פסטה האביב עם כדורי בשר הודו.
הוראות
מרתיחים מים מלוחים לפסטה: מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף 1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים. (בעוד המים מגיעים לרתיחה, להכין את החומרים כדי לחסוך זמן.)
הפוך ביצה, גרידה, רוטב פסטו: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, גרידת לימון, פסטו. תניח בצד.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים. הפסטה צריכה לקחת 10 דקות לבשל אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק. מבשלים על פרונקל מתגלגל, חשוף.
מבשלים בצל, מוסיפים תרנגול הודו קצוץ: בעוד הפסטה מבשלת, מבשלים את הבצל במחבת גדולה בשמן זית על חום בינוני עד שקוף.
מוסיף את השום ובשר הודו קצוץ. מבשלים עד מחומם דרך, ואז להסיר מן החום.
מסננים פסטה: כאשר הפסטה מוכנה, להזמין 1/2 כוס מי בישול הפסטה ולנקז את הפסטה.
מוסיף את הפסטה החמה, סחוטה למחבת עם הבצל והודו.
יוצקים את תערובת הביצים על הכל ומערבבים במהירות לשלב. החום של הפסטה יהיה לבשל את הביצים מספיק, אם כי לשמור על המחבת את החום או את הביצים ברוטב יהיה קרדל.
העונה לפי הטעם: מלח לפי הטעם (בהתאם למליחות של טורקיה שאריות שלך ואת המלחות של פסטו, אתה לא צריך שום מלח נוסף).
מפזרים פלפל שחור טחון טרי לשרת. (אם אתה רוצה, מפזרים קצת מיץ לימון טרי גם כן.)
הוסף מעט ממי הפסטה השמורים אם אתה רוצה את הפסטה קצת יותר רופפת, או אם היא יבשה מדי.